Slide

Samarbeid krever åpenhet og engasjement. Derfor er våre kjerneverdier Åpenhet, Samarbeid og Engasjement

Veste Entreprenør AS startet som en liten håndverksbedrift på Nøtterøy i 1960. Etter hvert skjønte eierne i det som den gangen het Willy N. Andersen AS, at vi faktisk var i ferd med å bli en ledende byggentreprenør i Vestfold. Men suksessen til tross – strategien var ikke så lett å få øye på.

Oppdragene varierte fra ørsmå prosjekter for folk flest, til store og krevende bygg for profesjonelle utbyggere – og det offentlige. I en lang periode var det usikkert om bedriften ville klare å fokusere, tilpasse seg nye krav, og overleve.

Selskapet Kaldnes AS så muligheter, og i løpet av perioden 2018 og frem til i dag, har denne virksomheten blitt hovedeier i den tradisjonsrike entreprenøren. Strategien er klar – Veste Entreprenør skal være en av Vestfolds ledende entreprenørvirksomheter, for profesjonelle oppdragsgivere. Vi sier ikke nei til utradisjonelle oppgaver, men først og fremst skal vi bygge fremtidens boliger og arbeidsplasser.

De beste egenskapene og den viktigste kompetansen er fortsatt med oss, under selskapets nye navn, Veste. For oss som kjenner historien godt, sier det nye navnet litt om hvor vi kommer fra. For neste generasjon er det først og fremst et fremtidsrettet navn som er lett å si og huske, og lett å like.

Det viktigste er allikevel at Veste har en rekke spennende prosjekter foran seg. I noen av dem er vi underleverandør til Norges største merkevarer innen bygg og anlegg. I andre prosjekter er vi totalleverandør, og jobber for krevende og profesjonelle utbyggere.

Selvsagt skal vi levere kvalitet og god verdi for pengene som investeres. Men den viktigste nøkkelen til å lykkes med å bygge fremtiden, er allikevel vår evne til å lytte. Vårt mål er å være best i bransjen til å forstå dine behov og til å gjennomføre prosjekter som planlagt. Til å samarbeide.

Lytte, forstå og samarbeide. Så enkelt, og så vanskelig er det.

Samarbeid krever åpenhet og engasjement.
Derfor er våre kjerneverdier Åpenhet, Samarbeid og Engasjement.